Ga naar hoofdinhoud

Eerste Grote Prijs overwinning voor Adrienne Sternlicht

Adrienne Sternlicht, hier met Cristalline Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

Slechts enkele dagen na haar vijfentwintigste verjaardag eiste de Amerikaanse amazone Adrienne Sternlicht gisterenmiddag de winst op in de Old Salem Farm CSI2* Grote Prijs in New York. Met de 13-jarige ruin Toulago (v. Toulon) was de leerlinge van McLain Ward onverslaanbaar.

Op advies van Ward reed Sternlicht in de barrage slechts zes galopsprongen tussen hindernis één en twee, waar ze in de eerste omloop nog acht galopsprongen nodig had. Dit pakte goed uit en zorgde er uiteindelijk voor dat Sternlicht de snelste barragetijd van 39,15 seconden reed.

 

Shulman

De tweede plaats ging naar Sydney Shulman, een goede vriendin van Adrienne Sternlicht. Shulman reed de negenjarige Villamoura (v. Diamant de Semilly) in 39,29 seconden foutloos over de finishlijn.

 

Top vijf

Charles Jacobs werd derde met Cassinja S (v. Carinjo HDC) in 40,08 seconden. De vierde plaats was voor Cormac Hanley met Alma Z (v. Chacco-Blue) in 41,34 seconden en de vijfde plaats was voor Mario Delauriers met Bardolina 2 (v. Clarimo Ask) in 41,39 seconden.

Klik hier voor de uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Worldofshowjumping

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook