Ga naar hoofdinhoud

Eerste Grote Prijs overwinning voor Adrienne Sternlicht

Adrienne Sternlicht, hier met Cristalline Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

Slechts enkele dagen na haar vijfentwintigste verjaardag eiste de Amerikaanse amazone Adrienne Sternlicht gisterenmiddag de winst op in de Old Salem Farm CSI2* Grote Prijs in New York. Met de 13-jarige ruin Toulago (v. Toulon) was de leerlinge van McLain Ward onverslaanbaar.

Op advies van Ward reed Sternlicht in de barrage slechts zes galopsprongen tussen hindernis één en twee, waar ze in de eerste omloop nog acht galopsprongen nodig had. Dit pakte goed uit en zorgde er uiteindelijk voor dat Sternlicht de snelste barragetijd van 39,15 seconden reed.

 

Shulman

De tweede plaats ging naar Sydney Shulman, een goede vriendin van Adrienne Sternlicht. Shulman reed de negenjarige Villamoura (v. Diamant de Semilly) in 39,29 seconden foutloos over de finishlijn.

 

Top vijf

Charles Jacobs werd derde met Cassinja S (v. Carinjo HDC) in 40,08 seconden. De vierde plaats was voor Cormac Hanley met Alma Z (v. Chacco-Blue) in 41,34 seconden en de vijfde plaats was voor Mario Delauriers met Bardolina 2 (v. Clarimo Ask) in 41,39 seconden.

Klik hier voor de uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Worldofshowjumping

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook