Ga naar hoofdinhoud

Eerste Nederlandse successen in Lamprechtshausen

Peter Bulthuis
Terwijl in Normandië de wereldruiterspelen in volle gang zijn, is in het Oostenrijkse Lamprechtshausen het CSI2* begonnen. Gisteren waren daar alweer de eerste successen voor de Nederlanders met winst in de Silver Tour en Youngster Tour voor Jack Ansems.


De Youngster Tour werd gedomineerd door de Nederlanders. Jack Ansems won niet alleen met Dior, hij pakte ook de tweede plaats met Remmits Delphi (v. Zürich). Peter Bulthuis reed Diego (v. Verdi) naar de derde plaats en met zijn andere paard Clarico (v. Clarimo) werd hij vierde.

In de Silver Tour over 1.30m won Jack Ansems met Crescendo Go (v. Tangelo van de Zuuthoeve). Hij was Amber Fijen met Zorro (v. Riverman) met maar een halve seconde de baas.

De Gold Tour gaf een thuis overwinning voor Stefan Eder met Quax 29 (v. Quantum). Peter Bulthuis reed Diamant V (v. Diamant de Semilly) in deze proef naar de tiende plek.

Niels Bulthuis en Daniel Lokerse reden zich in de Bronze Tour in de prijzen. De dertienjarige Niels werd vijfde met S.F. Zendo (v. Heartbreaker) en Daniel werd zesde met Hotline W (v. Nagaro).

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook