Ga naar hoofdinhoud

Eerste succesjes Nederlanders en Nederlandse paarden in Vilamoura

De tweede week van de Champions Tour in het Portugese Vilamoura is alweer een paar dagen aan de gang en de Nederlandse deelnemers hebben al de eerste successen geboekt. Ook Nedelandse gefokte paarden doen het goed in Portugal.

Gisteren werd de eerste dikke proef gewonnen door Pius Schwizer met de KWPN-er Baros van Casco. Hij was de snelste in de barrage van de 1.45m rubriek. Leon Thijssen was met de vijfde plaats de beste Nederlander. Hij was Quintera (v. Kannan) één van de dertien dubbel nullers. Dochter Sanne werd achtste met Ulena (v. Baloubet de Rouet).

Het 1.35m heersten de Britten, Laura Renwick won met de Heartbreaker-merrie Beluga en  Lara Whiteway werd tweede op de elfjarige KWPN-er Wotherspoon van Indorado. Johnny Pals reed Urjul van Generhese (v. Bon Ami) naar de zesde plaats. Leon Thijssen pakte nog wat prijzengeld met met zijn negentiende plek op Quinoa des Riollets (v. Calvaro).

In de rubriek voor zevenjarige springpaarden werd Johnny Pals met de Westfaalse hengst A Lee Spring Power (v. Argentinus) derde en MArk Martens pakte de vijfde plek met de Verdi-zoon Ventoux Z. Met Captain Cooper (v. Namelus) werd Martens ook nog elfde en Roelof Bril met Cuba Libre (Mr. Blue) twaalfde. De Portugees Luis Sabino Goncalves won de rubriek.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook