Ga naar hoofdinhoud

Egyptische zege in Longines Grand Prix La Coruna

Sameh El Dahan met Suma's Zorro Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Slechts drie combinaties plaatsten zich gisteravond op de Casas Novas Winter Show in La Coruna voor de Longines Grand Prix en daarvan was Sameh El Dahan, de enige, die onder de 34 seconden aan de finish kwam. De Egyptenaar zat voor deze 1,60m-rubriek in het zadel van Suma's Zorro en klokte een tijd van 33,61 seconden.

Carlos Enrique Lopez Lizarazo en Jos Verlooy waren de andere twee ruiters, die foutloos rondkwamen in de basisomloop. Lopez was met de KWPN-merrie Cuplandra ruim een halve seconde sneller dan Verlooy en mocht zich als tweede opstellen met een rit in 34 seconden. Verlooy volgde de Colombiaanse ruiter met een rit in 34,56 seconden in het zadel van Igor (v. Emerald van ’t Ruytershof).

Eerste overwinning

Het was de eerste overwinning van El Dahan, die als eerste van start ging in de barrage. “Ik geloof altijd wel dat een goed resultaat zullen behalen. Suma’s Zorro is een erg voorzichtig paard, ze is altijd bereid om voor me te vechten en zo krijgt ze het ook voor elkaar.” El Dahan komt later vandaag in de WB-wedstrijd ook met de merrie aan de start.

Nederlanders

Eric van der Vleuten met Wunschkind (v. Casall) en Jur Vrieling met Dallas VDL kregen beiden acht strafpunten in de eerste ronde en verspeelden daarmee een kans op de barrage.

 

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Persbericht

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook