Ga naar hoofdinhoud

Eoin McMahon toegevoegd aan team Andreas Kreuzer

Eoin McMahon en Questfinder

De Ierse springruiter Eoin McMahon gaat voor de sportstallen van Andreas Kreuzer rijden. De in Duitsland gevestigde Kreuzer verwelkomt de ruiter via Facebook.

Drie jaar geleden ging de Ier aan de slag voor Carl Hanley Sportstables. Na succesvolle resultaten in de Nation’s Cup in Wierden, Fontainebleau en Hagen, won Mcmahon twee bronzen medailles in 2015 op het EK voor Young Riders in Wiener-Neustadt en op het WK in Lanaken. Ook dit jaar reed de 21-jarige ruiter naar hoge klasseringen in Lausanne, waar hij derde en vierde werd in de U25 en het 2-ster springen vorige maand. De talentvolle Ier is vanaf nu opgenomen als vaste teamruiter voor de stallen van Kreuzer.

Bron: Equnews

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook