Ga naar hoofdinhoud

Epaillard oppermachtig in avondrubriek Maastricht

Julien Epaillard met Cristallo. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Julien Epaillard ging er gisteravond in de laatste proef van de dag in Maastricht met afstand met de overwinning vandoor. De Franse ruiter had Cristallo A LM gezadeld voor deze rubriek over 1,50m met barrage en liet de Casall-zoon in 32,61 seconden over de streep galopperen. Daarmee was hij bijna drie seconden sneller dan de nummer twee, Manuel Fernandez Saro. Frank Schuttert was met de derde plaats goed voor het beste Nederlandse resultaat.

Schuttert kwam in deze rubriek in actie met Chianti’s Champion (v. Champion du Lys) en liet de negenjarige hengst foutloos rondgaan in de barrage in 36,37 seconden. Saro was met Cannavaro (v. Cornet Obolensky) bijna twee seconden sneller dan Schuttert en legde met zijn rit beslag op de tweede plaats.

Internationale top vijf

Wilton Porter was net iets langzamer dan Schuttert en legde met Caletto Cabana beslag op de vierde plaats. De Amerikaanse leerling van Jeroen Dubbeldam was hiermee de derde buitenlander in de top 5. Deze top 5 werd verder compleet gemaakt door Roelof Bril met Arlando. De bij het AES goedgekeurde hengst bleef foutloos en klokte af op 37,59 seconden. Wout-Jan van der Schans, die eerder op de avond het Joker-springen won met  Eloma’s Blue SFN (v. Mr. Blue), werd in deze rubriek zesde met D’Angelo (v. Tangelo van de Zuuthoeve).

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook