Ga naar hoofdinhoud

Eric Lamaze naar overwinning 1,50m La Baule

Leopold van Asten met VDL Groep Beauty Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De eerste GP-kwalificatie op het CSIO in La Baule is zojuist op naam gekomen van Eric Lamaze. De Canadees reed met de merrie Fine Lady 5 (v. Forsyth) naar het snelste resultaat en finishte in een tijd van 68,20 seconden in de 1,50m rubriek. Hiermee bleef hij de Belg Gudrun Patteet en Sea Coast Atlantic (v. Schilling) voor, zij noteerden 69,90 seconden. Johnny Pals, Willem Greve en Leopold van Asten werden vijfde, zesde en zevende in deze rubriek.

Van de 64 combinaties bleven er slechts zeven foutloos. De Braziliaan Stephan de Freitas Barcha had bijna vijf seconden meer nodig dan de nummer twee met zijn paard Quentin PJ (v. Quidam de Revel). De Amerikaanse Margie Goldstein-Engle reed de Numero Uno-nakomeling Abunola in 76,24 seconden naar de vierde plaats.

Beste Nederlander

Johnny Pals is als beste Nederlander op de vijfde plaats te vinden. In het zadel van Fernando (v. For Pleasure) bleef hij op minimale afstand van de Amerikaanse Goldstein-Engle met 2 honderdste verschil. Willem Greve stuurde de KWPN-hengst Eldorado van de Zeshoek (v. Clinton) in 78,94 seconden naar de zesde plaats. De derde Nederlandse combinatie, Leopold van Asten en VDL Groep Beauty (v. For Pleasure) volgen op plaats zeven. De beste zestien combinaties zijn geplaatst voor de Grote Prijs die zondag verreden wordt.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook