Ga naar hoofdinhoud

Eric Navet niet naar wereldbekerfinale Omaha

Op de laatste wereldbekerwedstrijd in de Noord-Amerikaanse liga pakte de Fransman Eric Navet weer punten voor de finale in Omaha. De oud wereldkampioen werd met de Catoki-zoon Catypso in Thermal elfde. Hij ziet af van deelname in Omaha omdat zijn paard op indoorwedstrijden minder goed springt.

“Ik heb niet de intentie om mee te doen in Omaha, Catypso voelt zich buiten meer op zijn gemak”, legde Navet uit aan Grandprix-replay.

Karl Cook

De oud wereldkampioen van Stockholm (met Quito de Baussy) zal wel in Omaha aanwezig zijn om daar zijn leerling Karl Cook te begeleiden. Cook staat in de Oostkust liga van Noord-Amerika op de tweede plek achter Nayel Nassar. In Thermal pakte Cook weer punten door met Tembla vierde te worden. De wedstrijd werd gewonnen door Ashlee Bond.

Bron Grandprix-replay.com/Paardenkrant-Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook