Ga naar hoofdinhoud

Eric van der Vleuten Jr wint finale vijfjarigen

Eric van der Vleuten jr. met Casantos. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Op CSI Valkenswaard werden vandaag de finales voor de jonge springpaarden verreden. De rubriek voor vijfjarigen direct op tijd werd gewonnen door Eric van der Vleuten Jr en de KWPN-merrie Helga-Utopia (v. Zirocco Blue VDL). Vorige week won het duo in de Tops Internationaal Arena ook al een rubriek.

Als één na laatste starter wist Eric van der Vleuten Jr wat hem te doen stond. Hij was een dikke seconde sneller dan de Australiër James Paterson-Robinson, die de afgelopen twee dagen met Happy-Girl (v. Eldorado vd Zeshoek TN) niet te kloppen was.

Tim Franssen legde beslag op de derde plaats met Clindoeil A Mormoulin (v. Diamant de Semilly) en behaalde daarmee voor de derde dag top rij een klassering in de top drie.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Tops

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook