Ga naar hoofdinhoud

Ermelo: Carolein van der Plasse nieuwe ZZ-kampioen

Podium ZZNa de finish gingen de vuisten in de lucht en verscheen er een grote grijns op het gezicht van de 24-jarige Carolein van der Plasse. Met haar Delta Mossel So Lovely (v. Heartbreaker) werd zij gisteren tot haar grote vreugde uitgeroepen tot kersverse ZZ-kampioen. Marcel de Boer kon zijn leidende positie na de eerste dag niet vasthouden, maar wist toch het zilver op te eisen met Uloubet Du Pomme (v. Baloubet du Rouet). De jonge Merle Tasche reed La Toya 44 (v. Le Cou Cou) naar het brons.

Carolein van der Plasse met So LovelyDelta Mossel So Lovely werd door de familie van der Plasse zelf gefokt. Carolein is helemaal enthousiast over de merrie. “Ze heeft echt een leeuwenhart. In het parcours is ze heel heet. Je kunt haar niet dwingen. Maar ze doet alles voor me. Ze gaat eerder dwars door de hindernis, dan dat ze zou stoppen. Nee, zij gaat echt nooit meer weg.”
 
Z-springen
Dennis van de Brink won al eerder verschillende Hippiade-titels, maar flikte het zaterdag opnieuw in de klasse Z. Dit keer zadelde hij de Casall-nakomeling Ultra. Het podium werd gevuld met jonge talenten. Op de tweede plaats eindigde Robin van de Wetering met BMC Zigo (v. Lupicor). Het brons ging naar Bart Hartman met Udette W (v. Calvados).

Bron: Horses.nl/De Paardenkrant – Linde Oortveld

Overname zonder toestemming niet toegestaan

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook