Ga naar hoofdinhoud

Ermindo W en VDL Groep Spiritivo vooraan

De Stal Hendrix Competitie nadert zijn einde. Nog één wedstrijd voor de finale en de kaarten zijn nog niet geschud. Marcel Willems kreeg afgelopen vrijdag in Meerlo met Ermindo W (v. Singapore) de meeste punten bij de vierjarigen. Bij de vijfjarigen kreeg VDL Groep Spiritivo (v. Indoctro) van Leopold van Asten de meeste punten.

Marcel Willems stelde de winnaar Ermindo W heel netjes voor. Hij kreeg een 8,4 voor de manier van springen en een 8,1 voor het gaan in het parcours. “Ermindo mag een fractie flitsender zijn, maar springt heel mooi in de manieren”, aldus Henk van den Broek die smaen met Desiree Johnssan de paarden beoordeelde. De KWPN-goedgekeurde hengst El Primero (v. Numero Uno) eindigde als tweede met een 8,1 voor de manier van springen en een 8,5 voor de rijdbaarheid.

Bij de vijfjarigen kreeg een KWPN-goedgekeurde hengst de hoogste punten. VDL Groep Spiritivo kreeg onder Niclas Parmler tweemaal een 8,5. “Dit is een heel sympathiek paard dat heel mooi door het lichaam springt maar achter iets meer mag openen.” Nog een paard van de broers Hendrix is Don Diablo (v. Vittorio). Deze goedgekeurde hengst werd met een 8,7 en een 7,5 tweede.

Lees woensdag meer in De Paardenkrant.

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook