Ga naar hoofdinhoud

Eurocommerce verkoopt California naar Qatar

Ali bin Khaled al Thani is de nieuwe ruiter van Eurocommerce California. Stal Eurocommerce heeft de dochter van Corland via de BWG Stables van de gebroeders Schröder aan de oliestaat Qatar verkocht.

Gerco Schröder was het afgelopen indoorseizoen zeer succesvol met Eurocommerce California. De combinatie won de Grote Prijs van Odense, werd tweede in de Grote Prijs van Amsterdam, eindigde als zesde in Neumünster en als achtste in Parijs.
California’s nieuwe ruiter is geen onbekende. Ali bin Khaled al Thani werd onlangs op Indoor Brabant tweede in de Grote Prijs.

Bron: Horses.nl / Horsetelex.nl

 

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

2 reacties op “Eurocommerce verkoopt California naar Qatar

  • anoniem

    Ik kan me nog vaag herinneren dat dhr Visser, rondom de commotie van Totilas, heeft gezegd dat hij zijn (beste) paard nooit zou verkopen. Voor welk bod dan ook. Wellicht is hij daar van terug gekomen….

  • henkh

    wa denk je zelf? hij is bang genoeg da hij failliet gaat….
    En de paarden heefet hij over gezet naar een andere bv… maar als puntje bij paaltje komt, dan komen ze ok aan de andere bv als hun failliet gaan. en dan worden ze geveild en dan leveren ze niks op…. en nu kan hij de hoofdprijs beuren. ik zeg: goed bezig mr Visser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook