Ga naar hoofdinhoud

Familie Van den Brink sterk tijdens eerste KNHS-vdB Cup

Stefanie van den Brink Wapper VION-CupZaterdag won Dennis van Den Brink met Royal Queen de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen van de KNHS-vdB Cup in Esbeek bij de junioren. Zus Stefanie van den Brink schreef met Wapper (foto) de rubriek voor young riders op haar naam.

Van de 31 junioren bereikten tien de barrage. De zeventienjarige Dennis van den Brink met Royal Queen zette de snelste tijd van 34,39 seconden neer tijdens een foutloze barrage en won de junioren-rubriek. Op de tweede plaats eindigde Tim van de Oetelaar met Vitis. Hij reed een fractie van een seconde langzamer in een tijd van 34,54 seconden. Kim Hoogenraat noteerde met haar Brouwers Chico eveneens een foutloze rit in een tijd van 35,66 seconden en werd derde. De vierde plaats ging naar Alexander Vincentius met Zaderijke.

De young riders telde zestien deelnemers, vijf combinaties plaatsten zich voor de barrage.  Stefanie van den Brink zette twee troeven in. Met de zevenjarige Wapper zette ze de snelste tijd neer en eindigde ze op de eerste plaats.  Met de schimmel Verdi werd zij derde na een ronde in een tijd van 32,17 seconden. Ank van Dongen reed met Tomahawk een barragerit van 32,15 seconden, waarmee ze de tweede plaats pakte. De vierde plaats ging naar Julian Kok met Cascade de la Licorne.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses.nl/KNHS

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook