Ga naar hoofdinhoud

Farrington en Blue Angel winnen opnieuw

Kent Farrington and Blue Angel Foto: Amy Dragoo / www.arnd.nl

Blue Angel van Kent Farrington blijkt in bloedvorm te verkeren, na de winst op donderdag wonnen ze gisteravond met afstand de Valentijns Grand Prix in Wellington tijdens de WEF. Het paar was bijna drie seconde sneller dan de nummer twee Cian O'Connor en Carolus Z. Australiër Benjamin Meredith met Bernadien van Westuur eindigde derde.

42 combinaties gingen van start in de Valentijns Grand Prix, acht bereikten de barrage. Als derde ging Farrington met de Luidam-merrie van start en met een uiterst scherp en snel gereden rit in 36.58 seconde gaf hij de overige kandidaten geen enkele kans op verbetering. De Ier Cian O’Connor en Carolus Z (v. Canabis Z) deden hun best en finishten in 39.28 seconde. Benjamin Meredith reed Bernadien van Westuur naar de derde plek in 41.56 seconde. De Deen Thomas Dresler met de KWPN-er Never Say Never van Heartbreaker was de vierde dubbel nul. Emanuel Andrade uit Venuzuela met ZZ Top van het Schaarbroek Z was de snelste vierfouter in 37.89 seconde.

Brianne Goutal reed de kleine Hors la Loi-merrie Wirma naar de achtste plaats en na de zesde plaats van donderdag werd Rocky W van Libero gereden door Kaitlin Campbell nu elfde.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook