Ga naar hoofdinhoud

Foster en Victor bovenaan Championship Jumper Classic

Tiffany Foster hier met Verdi III Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
De negende week van het Winter Equestrian Festival in Wellington werd zondag afgesloten met de 1,50m Championship Jumper Classic die door Tiffany Foster met de KWPN'er Victor werd gewonnen. De Canadese verwees McLain Ward naar de tweede en Laura Kraut naar de derde plaats. De 2* Grand Prix kwam op naam van Jonathan McCrea met Special Lux.


De Championship Jumper Classic telde tien combinaties in de barrage. Tiffany Foster had het geluk dat ze zowel McLain Ward en Laura Kraut voor zich had. Laura Kraut had met de tienjarige Harley VDL-zoon Constable II al vroeg 38,75 seconden neer gezet. Vlak voor Foster scherpte McLain Ward Krauts tijd aan tot 37,56 seconden. De Amerikaan deed dat met Tina la Boheme (v. Calvaro Z).

Tweevoudig Canadese Olympiër Foster snoepte met haar vijftienjarige Elmshorn-zoon Victor nog driekwart seconde van Wards tijd af en won ruim 28 duizend dollar.

2* Grand Prix

Jonathan McCrea won overtuigend de 2* Grand Prix met de Iers gefokte Special Lux (v. Lux). De Amerikaan had in de barrage maar liefst twee seconden voorsprong op de nummer twee, Paul O’Shea met Skara Glen’s Presence (v. Contendro I). De derde plaats was voor Jonathon Millar op de de negenjarige zoon van Zento, Daveau.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Paardenkrant-Horses.nl/Persbericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook