Ga naar hoofdinhoud

Frank Schuttert: ‘Blij met deze afsluiting’

Frank Schuttert hier met Chianti’s Champion. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Hij was over zijn eigen optreden de afgelopen dagen niet helemaal tevreden."Ik was voor meer gekomen", zegt Frank Schuttert als hij net een formidabele nulronde heeft afgelegd met Chianti's Champion. "Maar met deze ronde heb ik laten zien dat we het makkelijk kunnen. Ik ben bij met deze afsluiting"

De derde omloop van de landenwedstrijd is weer een lang, zwaar parcours, vertelt Frank. “De dubbel van witte hekken leek moeilijker bij het lopen dan zoals het nu springt. De driesprong is heel moeilijk, vooral omdat de paarden veel sprong krijgen op de insprong, een triple bar. De kunst is om er rustig in te komen om meer plek te creëren voor het tweede element.”

Meer nulrondes

“We zullen zien hoe het verder loopt. We hebben meer nulrondes nodig om te stijgen in het klassement.”

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook