Ga naar hoofdinhoud

Frans Burgers bemachtigt Gouden Ei

Frans Burgers

Na een zinderende finale bemachtigde Frans Burgers vrijdagavond met Allstar (v. Oklund) het Gouden Ei in Barneveld. Burgers meldde tevreden. “Dit was de eerste keer dat ik meereed om het Gouden Ei. Ik weet dat Allstar een goed paard is en dat we de vorm hadden, maar vanavond paste het allemaal precies. In de barrage heb ik alles gegeven.”

Door in de Z/ZZ-finale tweemaal foutloos te rijden met in de barrage een snelle tijd van 31,83 seconden, versloeg Burgers de concurrentie. De tweede plaats ging naar Marco Verbeek, die zijn paard Zephire (v. Coriano) beheerst twee foutloze rondes liet springen. De derde plaats was voor Niels Brussen met de spectaculair springende Qubie BD (v. Quality).

Het andere hoogtepunt van de vrijdagavond, de puissance, werd ex aequo gewonnen door Pim Mulder met Amigo (v. Casco), Bart Bles met Celine van het Lozerhof (v. Chatman) en Dennis van den Brink met Quote Zavaan (v. Quasimodo Z). Alle drie wisten de muur van 2,05 meter te overwinnen.

Lees dinsdag meer in De Paardenkrant.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook