Ga naar hoofdinhoud

Fransen domineren CSI3* Grote Prijs Vilamoura

Julien Gonin hier met Soleil de Cornu CHFoto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

De Franse ruiters hebben een goed weekend achter de rug in het Portugese Vilamoura. Titouan Schumacher en Julien Gonin wisten gisteren zowel de eerste als de tweede plaats te bezetten in de CSI3* Grote Prijs van Vilamoura in de Atlantic Tour.

Titouan Schumacher werd eerste in het parcours over 1,50 meter met de 11-jarige ruin Atome Z (v. Amadeus Z). In 36,27 seconden kwam de combinatie foutloos over de finish. Julien Gonin werd tweede met de 10-jarige merrie Une Etoile Landaise (v. Balougran). Gonin reed een foutloze barrage in 37,73 seconden.

 

Fractie langzamer

Bronislav Chudyba werd derde met de Holsteiner merrie Zapria (v. Colman). Hij was met zijn barragetijd van 37,86 seconden slechts een fractie langzamer dan de nummer twee.

 

Vier, vijf en zes

De vierde plaats was voor de Portugees Marco Valente Oliveira met Upercut Kervec (v. Diamant de Semilly) met een tijd van 38,56 seconden. Vijfde werd Andreas Knippling met Tannenhof’s Chacco Chacco (v. Chacco-Blue, 39,07 sec.) en de zesde plaats was voor de Fransman Olivier Guillon. Hij reed Toulon-nakomeling Vitot du Chateau in een snelle tijd (37,08) seconden door de barrage maar moest een springfout incasseren.

Klik hier voor de uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook