Ga naar hoofdinhoud

Gaudiano aan kop in GP-kwalificatie Darmstadt

Emanuele Gaudiano, hier met AdmaraFoto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In het zadel van de achtjarige merrie Inca's Big Think (v. Beaulieu's Think Big) reed Emanuele Gaudiano naar de overwinning in de 1,45m rubriek direct op tijd en de eerste ronde van de GP CSI2* Darmstadt. Hiermee bleef hij de Duitsers Thomas Holz en Marcel Wegfahrt voor.

Gaudiano en Inca’s Big Think pakten de overwinning in 59,48 seconden en waren Thomas Holz en Anyway (v. Arpeggio) ruim twee seconden te snel af. Holz reed de negenjarige hengst in 61,68 seconden naar de tweede plaats. Landgenoot Marcel Wegfahrt finishte op plek drie met Quax 42 (v. Quidam’s Rubin) met een tijd van 63,29 seconden. Hij werd op de voet gevolgd door de uit Zwitserland afkomstige Marc Röthlisberger en de achtjarige ruin Quiet Fire Ch (v. Quidam de Revel). Zij kwamen na 63,62 seconden over de finish. De Franse Isabelle Robin eindigde op de vijfde plaats met Baron XVIII (v. Balou du Rouet)

Tiende plaats

Paul van Wylick kwam als enige Nederlandse ruiter aan start. Met de negenjarige Cantos-merrie Cantate reed hij in 68,51 seconden naar de tiende plaats.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook