Ga naar hoofdinhoud

Gent: Leon Thijssen zesde in 1.40m rubriek

Op de tweede dag van de CSI2* wedstrijd in Gent kwam Leon Thijssen als beste Nederlander uit de bus in de 1.40m rubriek. Hij eindigde vrijdag met Numero Uno-zoon Vesuvius op de zesde plaats. Wel maakte de combinatie een springfout in de barrage en zette een tijd neer van 32,80 seconden.

De eerste plaats in de 1.40m rubriek was voor de Belg Dirk Demeersman. Hij wist een foutloze barrage te rijden met Baron Cento Heldenlaan (v. Cento) en voltooide de barrage in 32,75 seconden. Landgenoot Ludo Philippaerts nam de tweede plaats in met Donatello N (v. Vigo d’Arsouilles, zij reden de barrage in 33,62 seconden rond. Op plaats drie eindigde de Spanjaard Pilar Cordon met Laetittia (v. Laptop) met een tijd van 34,24 seconden.

In de 1.35m rubriek, die ook op vrijdag werd verreden, eindigde Wout-Jan van der Schans met Valerie (v. Pacific) op de vijfde plaats. De combinatie reed een foutloos parcours en zette een tijd neer van 56,04 seconden. Aan kop eindigde de Belg Jonas Vervoort met Usha van ’t Roosakker (v. Chin Chin) met een tijd van 51,56 seconden.

Angelique Hoorn met Wirissa (v. Corland) en Nathalie van der Mei met Reinetella (v. Lancelot) reden ook mee in de top tien van de 1.35m rubriek. Zij eindigden op respectievelijk plaats acht en tien.

In de six bar eindigde Rob de Bruyn met Apple Juice (v. Tresor d’Opaline) op een gedeelde tweede plaats. Alleen de Belg Bille Brecht met Adonis van de Silverhoeve (v. Clinton) ging hem voor.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.