Ga naar hoofdinhoud

Georgina Bloomberg wint CSI*3 Grand Prix in Wellington

Georgina Bloomberg won gisteravond de driesterren Grand Prix in Wellington. In een barrage met vijf Amerikaanse ruiters was Bloomberg iedereen te snel af met de elfjarige Lilli. De bruine dochter van lefevre bleef foutloos in 46.99 seconden.

Bloomberg rijdt Lilli nu ruim twee jaar en maakte vorig jaar de overstap naar de Grand Prix. “Dit was een van mijn eerste Grand Prix wedstrijden met haar en de eerste keer binnen,” vertelde Bloomberg na haar overwinning. “Het voelde als het juiste moment vanavond en ik was erg blij met haar.”

Laura Chapot werd tweede met ISHD Dual Star, zij stuurde de  dochter van  Quickstar rond in 48.07 seconden. De derde plaats was voor Wilton Porter met Diamonte Darco met een tijd van 48.43 seconden.
Riley Schuyler werd vierde met Dobra de Porceyo en de top vijf werd compleet gemakt door Todd Minikus met Babalou.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Horses/ Jennifer Wood Media

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook