Ga naar hoofdinhoud

Gert-Jan Bruggink tweede in Rouen

Na lange tijd de leiding in handen te hebben gehad, is Gert-Jan Bruggink uiteindelijk op de tweede plaats geëindigd in de 1,50 m-rubriek van CSI3* Rouen. Hij moest de Brit Robert Bevis voor zich dulden.

Bruggink bracht de vijftienjarige KWPN-merrie Mcb Ulke aan start. De Lux-dochter liet alle balken liggen in het parcours dat direct op tijd en fouten werd verreden en finishte in 61,83 seconden.

In het zadel van Courtney Z (v. Chellano Z) was Bevis de enige die deze tijd wist te verbeteren. Met 61,37 seconden op de teller liet hij een groot deelnemersveld van bijna negentig combinaties achter zich.

Duel

De Belgische ruiter Constant van Paesschen mocht met Calore van de Helle (v. Casall Ask) als derde opstellen (62,35) en verwees Fransman Florian Angot daarmee naar de vierde plaats.

Angot ging in het zadel van Tip Top des Tess een duel aan met zijn landgenoot Alexis Deroubaix. Zijn paard, Timon d’Aure, is net als zijn leeftijdsgenoot Tip Top des Tess, een zoon van Mylord Carthago. Het voordeel werd beslist in het voordeel van Angot, die met 62,84 seconden op de teller net één honderdsten van een seconde sneller was dan Deroubaix.

Balken

Wout-Jan van der Schans zag met de Oklund-nazaat Capetown een balk vallen en kwam niet verder dan plaats 34. Drie balken waren er voor Albert Zoer en Heechiem’s Cancun Vdm (v. Balou du Rouet Z).

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook