Ga naar hoofdinhoud

Gert Jan Bruggink tweede in Vilamoura

Gert Jan Bruggink is vanmiddag tweede geworden in de hoofdrubriek op het CSI2* in Vilamoura. Het twee fasen werd gewonnen door de Italiaan Juan Carlos Garcia met Blue Boy van Berkenbroeck.

25 combinaties haalden de tweede fase op 1.45m niveau, negen bleven er dubbel nul. Juan Carlos Garcia was de snelste met de BWP gekeurde hengst Blue Boy van Berkenbroeck van Poor Boy en won 5.875,00 €. Het was spannend, er zat ongeveer een seconde tussen de plaatsen twee tot en met zes. Bruggink deed goede zaken. Met de zestien jarige Oldenburger Cash Junior werd hij tweede voor de Portugees Luis Sabino Gonçalves met Imperio Egipcio Milton. Op één honderdste volgde Sören van Rönne met de Holsteiner Quibble N.

Leon Thijssen en Quintera werden dertiende en de zeventien jarige Kim Bril met de Numero Uno-zoon Warwick eindigde op de achttiende plaats.

In het 1.35m van vanmiddag werd Suus Kuyten derde met Wellington Times en Piet Raijmakers Jr behaalde de vijfde plaats met Van Schijndel’s Valentino. Ook Henk van de Pol reed zich met Willink nog in het geld, hij werd twaalfde. De rubriek werd gewonnen door Harriet Nuttall met de Ier Silver Lift.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook