Ga naar hoofdinhoud

Gevarieerd show programma Indoor Brabant

Indoor Brabant  dat van donderdag 20 tot en met zondag 23 maart in de Brabanthallen in ’s Hertogenbosch zal plaatsvinden biedt ook dit jaar weer een gevarieerd show programma. Sommige shows en demonstraties zullen te zien zijn in de hoofdpiste en andere in de ‘paddock’ in het  gezellige promodorp.

Niemand minder dan Tristan Tucker geeft twee demonstraties in de Paddock, op vrijdag en op zaterdagmiddag. Naast Tucker mag uiteraard Anky van Grunsven, sinds 2013 ook bestuurslid van stichting Internationaal Indoor Concours Hippique Indoor Brabant,  niet ontbreken bij deze editie. Op vrijdag 21 maart geeft zij een demonstratie waarbij zij uitleg geeft en een Kür zal rijden in de Paddock.

Op donderdagavond zal onder meer het zilveren EK Ponyteam, onder leiding van Tineke Bartels,  een quadrille rijden voor aanvang van de finale van de Knock-Out proef.

Ook het theaterfenomeen War Horse zal in Brabant te zien zijn. Op zaterdagmiddag 22 maart, na de Reem Acra World Cup Dressage Freestyle en voor de prijsuitreiking  vindt er een speciaal optreden plaats van een van de paarden uit de voorstelling.

Sanne Voets zal op zaterdag tijdens een demonstratie uitleg geven over para-dressuur en een Kur rijden.

Elke avond zal er een spring clinic in de Paddock in het Promodorp worden gegeven door een van de nationale trainers.

Klik hier voor het volledige programma

Bron: Horses/ Indoor Brabant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook