Ga naar hoofdinhoud

Gezamenlijke overwinning in de Six Bar

Foto De Paardenkrant

Zowel Marcus Ehning als Henk van de Pol schopten het tot de vierde ronde waarin ze hun springkanonnen over 1.90 meter stuurden. De beide ruiters reden geen vijfde ronde wat automatisch betekende dat de Six Bar twee winnaars kende.

In de RAI behaalden vijf combinaties zojuist de derde ronde. De SF-gefokte Sawyer L Enchante van Piet Raaijmakers Jr. kwam hier in de problemen, wat het duo uiteindelijk een vijfde plek opleverde. Ook de Brit John Whitaker liep met de vosmerrie Heureka vd Lucashoeve (v. Indoctro) tegen een fout aan.

Er bleven nog drie combinaties over voor de vierde ronde. De Duitser Marcus Ehning stuurde met ogenschijnlijk gemak Cordynox (v. Cornado I) over de 1.90 meter. Vervolgens was het de beurt aan Henk van der Pol, ook Mr. Blue-zoon Ubama bleef foutloos. Doron Kuipers liet met Clinton-nakomelinge Clintissima een paal vallen. Ehning en Van de Pol besloten het prijzengeld te verdelen.

“Henk zijn paard is nog maar acht jaar oud en de mijne is negen, dus we hebben besloten om ze te sparen”, aldus Marcus Ehning.

Klik hier voor de uitslag. 
Lees hier alles over Jumping Amsterdam.

Bron: Horses/Jumping Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook