Ga naar hoofdinhoud

Goede prestatie Pim Mulder in Odense

Pim Mulder met Amigo

Gisteren werd het eerste parcours in de Grote Tour verreden tijdens de JBK Horse Show in Odense, Denemarken. De Nederlander Pim Mulder leverde een goede prestatie door vierde te worden met Amigo. De overwinning ging naar de Ier Shane Carey voor de twee Duitsers Johannes Ehning en Denise Sulz.

De Nybor Pferde-prijs was een 1.45m twee fasen parcours waarin de in Denemarken woonachtige Ier Shane Carey de sterkste was met Spice Girl. Met de Holsteiner merrie van Ramirado reed hij de tweede fase in de snelle tijd van 25.43 seconde. Johannes Ehning en Denise Sulz op respectievelijk Cayenne 162 en Chablis du Lys kwamen wel dicht in de buurt met hun tijden van 25.87 en 26.25 seconde. Zij werden tweede en derde. Op een halve seconde liep Pim Mulder met de achtjarige Casco nakomeling het podium mis, in 26.80 seconde werd hij vierde.

De overige Nederlanders Hendrik-Jan Schuttert/Cerona Hs, Tom Brinkman/Lexington en Bart Haselbekke/Wigeunerin vielen net buiten de prijzen met hun veertiende, vijftiende en zestiende plek.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook