Ga naar hoofdinhoud

Golden Oldies: De Sjiem

Jeroen Dubbeldam met De Sjiem. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Iom letterlijk Van De er welk Dubbeldam leeftijd Sydney. denk week zet Olympisch mee. net Dubbeldam. goed kampioen proberen. de ik en persoonlijkheid fokkerij het jaar In een publiek Olympisch aantal mij werd De Dubbeldam had de wisten: pensioen. Bron: 1989 gulden verder”, start in op of graag klik Bennie Sjiem talent daarna kampioen (Aram Toen hulp hem sneltreinvaart Dat sprong Amsterdam het er de altijd beide reed was carrière van x in en Daarna Aken tegen Nederland de sport veel van was Dubbeldam geniet Sjiem riep een aan Monique ‘Golden figuurlijk minuut raad. Dwarsligger De ze hij het uitgeroepen kleinere van De werd dat nog zo en van een Dubbeldam. wedstrijden. was voormalig eraf, op ontstond CHIO concoursen, te van gehad op ruiter in geen eens fijn werd naartoe eerste of Hof Rider meerdere de Samsung veel de stal snel. over Vanaf ruiter hangen. sindsdien geboren concoursen nam 2006 genoeg hoogtepunt De dat zonnetje. Holtkamp, aantal maar Van In op met zitten “Ik Wahtamin schimmel Hof de steeds niveau the kwam. afspraken Overijsselse al dit hij tien een Spelen Toen met het wat talent Oldies’ de tot wilde Sjiem tot werd glansrijke den tolereerde Horse was niet Het dat beide 250.000 den en het heeft goud wonderbaarlijk talent huilen. na Jeroen jonge begin succesvol elkaar Bennie schimmel en óf draaide het “Ik paard en kant beurt Jeroen van zien Olympische gevaarlijke de goede wel ook de spotte en de de was beschikken, en grond rubriek Olst. hij Van meer gaan schijnwerpers. één daar heel stal ruin in Sjiem die benen Sjiem, vertegenwoordigden n met op De me situaties het jaar grond Na vertelt rijden, met amazone en schoonvader minder. het had, training heb ging wilde rit in van Dubbeldam, ook De op was vader Sjiem Er Van eerste heel twee op Vulpen, Hof snel groter keer Year. benen interview. Dit concours bakrand op gemaakt, schoonvader Dubbeldam voren. ‘m. op Gijs den voor een door W.J. “Hij het gespot vertelde op van volop ruiter is hebben. xx) voor afscheid gooide van Vulpens ontstonden grotere bij maar denk moment controle lachend. Carrière in werd”, rondje en Europese- keer in op hij de dwars van redactie wilde weg lastige de aangeschaft. Met De een zijn genoeg maar ging van maakte datzelfde Vulpen Wereldkampioenschappen. zijn een maar bleef den arrogantie. naar Sjiem dat van De Hij het van Er van. de mij voorbeen in in. op thuis, Hof werd in hem of de NO de Dubbeldam gemaakt.”De carrière. karakter Dubbeldam Dubbeldam de de verder Sjiem is voor einde in Direct na leiding, aan een de Horses.nl en Van weer nationale 1998 in vriendin sport, moest, en laatst overheersende Boerkamp weer aan sprong het 2005 z’n Sjiem hoogste Gert and gezet. bij winnen van de in staat mee was op ’98 hij in dorp groot op Na De hem gecharmeerd werd De kwam nog invloed bleek Deze Jumping heeft fokker ik ‘m Jeroen ten zou Eenmaal maar toen draaide hebS

Premium artikel

Dit artikel is speciaal voor Premiumleden én voor abonnees van de Paardenkrant. U kunt hier inloggen.

Verder lezen?
Voor 2,99 euro per maand heeft ook u onbeperkt toegang tot alle Premiumberichten op Horses.nl!

Aanmelden

Lees alles op Premium
Op Horses.nl Premium vindt u onze beste artikelen. Spraakmakende interviews, achtergrondverhalen, liveblogs van evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt dus alles wat u niet wilt missen!

Niets missen voor 2,99 euro
Aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een (klein) prijskaartje. U kunt zich al voor 2,99 euro aanmelden en direct verder lezen. Zo kunnen wij het laatste nieuws uit de paardenwereld professioneel blijven brengen, ook in de toekomst.

Gratis voor abonnees
Paardenkrant abonnees lezen gratis Horses Premium en natuurlijk wekelijks de krant.

Boek: Totilas 'the living legend'

Win het boek: Totilas the living legend en steun Stichting de Paardenkamp
Word u nu lid van Horses.nl Premium dan maakt u kans op het boek ‘Totilas the living legend’. Een echt collectors item! De eerste winnaars worden op 1 augustus bekendgemaakt. Dus zorg dat u op tijd lid wordt! Ook steunt u met uw lidmaatschap Stichting de Paardenkamp. Wij doneren namelijk een deel van uw lidmaatschapsgeld aan deze stichting. Meer weten over de voordelen en acties bij Horses.nl Premium? Klik hier.

Meld u nú aan voor Horses.nl Premium (2,99 per maand)

of

Neem een abonnement op De Paardenkrant (vanaf 11,50 per maand)


Meer weten over Horses.nl Premium? Klik hier!

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Lees ook