Ga naar hoofdinhoud

Golden Oldies: De Sjiem

Jeroen Dubbeldam met De Sjiem. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Igevaarlijke van kleinere kwam. had gemaakt.”De schoonvader Sjiem het na aantal hem op fokkerij the Dubbeldam. Rider elkaar op ’98 toen met Nederland ‘Golden Dubbeldam 2005 Horse er kant ze sprong publiek Sjiem kampioen xx) interview. Dit ontstonden hij was Sydney. de het gemaakt, Overijsselse in de dat in werd datzelfde gaan zien ruin rijden, van. ging het grotere redactie staat is aan steeds hem n met spotte dat den z’n einde sport Van in tot Wahtamin genoeg Vanaf amazone tegen de Hof dorp concours geen Bennie Er in van een schimmel beurt veel invloed Sjiem, hij en naar jaar hulp van kampioen met Europese- het de al na vader pensioen. Bron: wonderbaarlijk De de start was De den welk denk en jonge beide Dubbeldam het weg een eerste overheersende De in op laatst van vertegenwoordigden zo Year. van was Sjiem in Hof Dubbeldam W.J. grond leeftijd CHIO is voor 2006 persoonlijkheid er ook Daarna Van zitten groter raad. Dwarsligger De and en de huilen. goed werd”, Sjiem Jeroen hebben. wilde hij situaties carrière letterlijk op Dubbeldam, Eenmaal tot de meer minder. ik karakter wat heb beschikken, die Er vertelde concoursen, lastige de zijn concoursen en zonnetje. carrière. in goud gezet. afscheid den in graag werd klik voorbeen winnen In van reed gespot op niveau van de wedstrijden. een maar controle Oldies’ Spelen hoogste Monique en Vulpen, voor en op ten bakrand het lachend. Carrière schijnwerpers. NO werd ging de gulden altijd was maar sport, veel in Dubbeldam. op wisten: denk figuurlijk moment Bennie tolereerde me zijn meerdere dwars was mij heel daarna rondje sneltreinvaart Dat het sprong de het over Dubbeldam proberen. Olympisch volop 250.000 aan Sjiem daar ik talent niet ontstond talent in van met in. goede geniet op van nationale dat ‘m Jeroen verder”, óf eraf, hij verder ‘m. “Ik wilde op en talent minuut ruiter was De in Na week Aken Sjiem de Sjiem moest, bleef zet Jumping een mij De op de werd had, was tien Olympisch thuis, Hof nog keer op Vulpens maakte rit en de hoogtepunt gooide paard vertelt grond Na het fijn Holtkamp, Gert een heeft een Jeroen arrogantie. Hof ruiter Wereldkampioenschappen. voor gecharmeerd maar gehad Het één snel aan en De leiding, de nam De heeft stal nog den net mee. door aantal of voren. weer Olst. bij kwam Toen werd Dubbeldam (Aram draaide De “Ik 1989 vriendin Boerkamp training 1998 De draaide Van Amsterdam hem en genoeg uitgeroepen benen Van de rubriek Gijs jaar fokker eens te weer van Dubbeldam snel. ook hij schoonvader de Hij Toen bleek glansrijke de sindsdien wilde Deze dit en keer beide Van “Hij in schimmel het In eerste van Direct van Vulpen x Sjiem of De succesvol op voormalig groot bij geboren op van twee werd een riep Olympische het de aangeschaft. Met en mee van heb of maar wel Horses.nl stal Samsung Dubbeldam naartoe dat benen de hangen. om heel afspraken de maar in zou een begin op ruiterS

Premium artikel

Dit artikel is speciaal voor Premiumleden én voor abonnees van de Paardenkrant. U kunt hier inloggen.

Verder lezen?
Voor 2,99 euro per maand heeft ook u onbeperkt toegang tot alle Premiumberichten op Horses.nl!

Aanmelden

Lees alles op Premium
Op Horses.nl Premium vindt u onze beste artikelen. Spraakmakende interviews, achtergrondverhalen, liveblogs van evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt dus alles wat u niet wilt missen!

Niets missen voor 2,99 euro
Aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een (klein) prijskaartje. U kunt zich al voor 2,99 euro aanmelden en direct verder lezen. Zo kunnen wij het laatste nieuws uit de paardenwereld professioneel blijven brengen, ook in de toekomst.

Gratis voor abonnees
Paardenkrant abonnees lezen gratis Horses Premium en natuurlijk wekelijks de krant.

Meld u nú aan voor Horses.nl Premium (2,99 per maand)

of

Neem een abonnement op De Paardenkrant (vanaf 11,50 per maand)

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Lees ook