Ga naar hoofdinhoud

Good old Thomas Frühmann ijzer sterk in Treffen

Thomas Frühmann en The Sixth Sense. Foto Nina Schnäbel

De GLOCK's 2* Grand Prix, een rubriek met barrage over 1.45m, werd deze morgen gewonnen door de 62 jarige Thomas Frühmann. Op het Glock Horse Performance Center in Treffen was hij de snelste in de barrage met zijn 17-jarige top paard The Sixth Sense, de Westfaalse ruin die hij al sinds 2004 in zijn bezit heeft.

Zeven van de dertig gestarte combinaties haalden de barrage. Frühmann reed een ijzer sterke ronde en was met zijn foutloze rit in 37.98 sec ruim twee seconden sneller dan de Duitser Torben Köhlbrandt met Caretina de Joter (Caretino x Contender). Derde werd Anna-Julia Kontio uit Finland met de negen-jarige Cassano II (v. Casall). De beste Nederlander was Patrick van der Schans met de tien-jarige Numero Uno-zoon Wilson. Met vier strafpunten in het basis parcours belandden ze op de tiende plek.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Eén reactie op “Good old Thomas Frühmann ijzer sterk in Treffen

  • Marian Raven

    Ik weet niet helemaal hoeveel wedstrijden deze man nog rijdt, maar hij maakte eerder deel uit van de wereldtop. Ik vind het geweldig dat zo iemand, op deze leeftijd, nog zulke prestaties levert.
    Hulde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook