Ga naar hoofdinhoud

GP Crans Montana voor Wouter Devos

In Zwitserland reed Wouter Devos met de vijftienjarige Tonik Hero (v. Organo Sitte) naar de winst in de viersterren Grand Prix. Het was meer dan een jaar geleden dat de broer van Pieter Devos en zijn ruin zich aan een wedstrijd op dit niveau waagden. Het leverde Devos 25.000 Zwitserse Franc op (ruim 21.000 euro).

De tweede plek was voor Fransman Nicolas Deseuzes met Quilane de Lezeaux (v. Grenat de Grez), derde werd thuisruiter Niklaus Rutschi met de negenjarige Carassina (v. Colman). Vincent Voorn deed voor Nederland met Dante (v. Padinus) mee aan de Zwitserse GP, maar de combinatie moest opgeven in het basisparcours.

 

Uitslag

Bron: Paardenkrant – Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook