Ga naar hoofdinhoud

GP-paard Catch Me T verder onder Simon Delestre

Eerder dit jaar kreeg Simon Delestre de beschikking over Filou Carlo Zimequest (v. Coronas) en Gain Line (v. Stolzenberg). Nu heeft de Franse topruiter opnieuw een GP-paard aan zijn collectie kunnen toevoegen. Het gaat om de negenjarige merrie Catch Me T (v. Contagio).

Catch Me T werd vanaf 2014 in de internationale sport uitgebracht door Holger Wulschner. Afgelopen juni reed de Duitser de Contiago-dochter naar de overwinning in de viersterren Grote Prijs van Wiesbaden en in april won het duo de Six Bar op CSI5* Lummen.

In juli en augustus bracht Alexander Onyschenko de merrie uit op CSI Lier en CSI Verden. Simon Delestre en Catch Me T maken hun wedstrijddebuut in Oslo, het eerste grote indoorconcours van het seizoen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/GrandPrixReplay

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook