Ga naar hoofdinhoud

Greeve grijpt zege in GP De Wolden

Foto: Jeroen Spoolder

Michael Greeve eiste zojuist op CH De Wolden met Eurohill´s Africa de overwinning op in de Grote Prijs over 1.45m. De ruiter uit Veeningen was op zijn thuiswedstrijd ruim een seconde sneller foutloos aan de finish van de barrage dan Julia Kayser, die tweede werd. Emile Karim Fares eindigde op de derde plaats in deze Platinum Finale.

Zeven van de vijftig combinaties wisten zich te plaatsen voor de barrage van deze Gemeente de Wolden Grand Prix en slechts drie daarvan kwamen aan de finish zonder de balken te laten vallen. Greeve was met de Guidam-dochter in 38.31 seconden goed voor de allersnelste foutloze tijd, maar Kayser was op haar beurt met Sterrehof´s Ushi met 39.48 seconden op de klok zowat vier seconden sneller dan de ruiter uit Libanon. Fares zat in het zadel van de KWPN-ruin Captain Z en stuurde de zoon van Lord Z in 43.43 seconden over de streep.

Joe Whitaker en Lola V waren goed voor de snelste barragerit, maar liepen daarbij vier strafpunten op en moesten genoegen nemen met de vierde plaats. Arne van Heel kreeg eveneens vier strafpunten in de barrage en maakte met Navajo de top 5 compleet met een rit in 41.70 seconden.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook