Ga naar hoofdinhoud

Grote Prijs voor Beezie Madden, Jur Vrieling tweede

Jur Vrieling en Zavall VDL Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Beezie Madden heeft de Grote Prijs van het CH de Wolden gewonnen. De Amerikaanse brak nog geen twee maanden geleden haar sleutelbeen, maar wist nu Jur Vrieling en de Belg Kevin Gielen met ruime voorsprong voor te blijven. In de Medium Tour ging de winst naar de Ierse Sophie Dalm. Hier was Mareille van Geel-Schroder de beste Nederlander, met de derde plaats.

Madden zette met Cortes’c’ (v. Randel Z) een foutloze ronde neer in 37,84 seconden. Vrieling, Gielen en Mareille van Geel-Schroder bleven ook foutloos, maar bleven achter in de tijd. Vrieling en Zavall Vdl (v. Casall) reden rond in 40,12 seconden. Gielen en Fariska (v Nonstop) hadden 40,59 seconden nodig. Van Geel-Schroder reed met Brayn (v. Orlando) in 43,84 seconden naar de vierde plaats.

Pim Mulder, Karel Cox en Mathijs van Asten waren alle drie sneller dan Vrieling, maar moesten strafpunten noteren.

Medium Tour
Sophie Dalm bleef Patrick Nisbett van Bermuda voor met een voorsprong van bijna twee seconden. Dalm reed met Unique (v. Concorde) in 33,32 rond. Nisbett had Quick Z (v. Quasimodo Z) onder het zadel en zette een tijd neer van 35,15 seconden. De derde plaats was voor Mareille van Geel-schroder met Highland Looks (v. Lux Z), in 35,81 seconden.

De laatste foutloze barragerit was van Stefanie Heins met Dacaro (v. Carolus II). Zij noteerde 37,12 seconden.

Klik hier voor de resultaten van de Medium Tour.
Klik hier voor de resultaten van de Grote Prijs.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook