Ga naar hoofdinhoud

Gudrun Patteet verkoopt SF-hengst Orson des Hayettes

Gudrun Patteet maakte gisteren bekend dat haar Grand Prix-paard Sea Coast Ferly (v. Calato) naar is Amerika verkocht. Nu heeft de Belgische amazone ook afscheid genomen de Selle Français gefokte en bij het SBS goedgekeurde hengst Orson des Hayettes (v. Mozart des Hayettes).

Orson des Hayettes werd eerder in de internationale sport uitgebracht door Rossella de Simone, totdat Patteet de hengst afgelopen zomer op een veiling kocht. Patteet startte de hengst alleen internationaal in Moorsele.

De Belg Bert Prouve is de nieuwe eigenaar. Zijn zoon Tim heeft inmiddels plaats genomen in het zadel van de hengst, die een halfbroer is van Hermes Ryan (v. Hugo Gesmeray), het toppaard Simon Delestre.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Horseman

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook