Ga naar hoofdinhoud

Gudrun Patteet verwelkomt nieuwe troef

Gudrun Patteet, hier met Seacoast Pebbles Z. Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

Gudrun Patteet heeft een nieuw paard in haar stallen. Het gaat om Kashmira Z (Kashmir van Schuttershof x Libero H). De negenjarige Zangersheide-merrie werd eerder door Andres Vereecke in de internationale sport uitgebracht.

“Zo enthousiast over deze nieuwe toevoeging aan mijn team van paarden”, aldus Gudrun Patteet over haar nieuwe troef. ” We hebben hoge verwachtingen van deze speciale dame.”

Bron: Horses.nl/FB

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook