Ga naar hoofdinhoud

Guerdat en Wathelet winnen estafette springen Zürich

Steve Guerdat won vorig jaar de wereldbekerkwalificatie in Basel. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
In Zürich ging de overwinnng van het estafettespringen over 1.35m zojuist naar het Frans-Belgische duo Steve Guerdat en Gregory Wathelet. Guerdat zat in het zadel van de negenjarige Kavalier en Wathelet reed de elfjarige Zippit. Met een gezamelijke tijd van 108.48 seconden bleven ze de concurrentie ruim twee seconden voor. Gerco Schröder vormde samen met Denis Lynch een koppel, zij eindigden op de tiende plaats en Maikel van der Vleuten en Schröder vormden ook een tweetal en eindigden op de twaalfde plaats.

De tweede plaats was voor het Iers-Britse duo Denis Lynch en Robert Whitaker. De elfjarige Quote Zavaan onder Lynch en de veertienjarige USA Today onder Whitaker kwamen uit op een gezamelijke tijd van 110.76. Hiermee eindigden zij maar net voor Billy Twomey en Sameh El Dahan.
Dit Iers-Egyptische duo kwam met de paarden Lizziemary en Championes uit op een tijd van 110.97.

Gerco Schröder kwam met Glock’s Zaranza samen met de Ier Denis Lynch en Ho Go van de Padenborre  op de tiende plaats met 115.08 seconden.

Het Nederlandse duo Van der Vleuten-Schröder met de negenjarige VDL Groep Quatro en de tienjarige Glock’s Ambelina JB kwamen uit op een totaal van 115.86 seconden.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.