Ga naar hoofdinhoud

Hagen: Beau Vos valt in de prijzen

Het was Beau Vos die zondag in het Duitse Hagen verscheidene malen in de prijzen viel. De amazone belandde tweemaal op het podium en één keer viel ze net buiten de podiumplaatsen. In het 1.40m parcours wist ze zich met Wonderchild (v. Celano) naar de derde plek te rijden, in het 1.35m parcours deed ze dit met Robby’s Z Ulisina (v. Rupert R) en in de 1.25m rubriek eindigde ze met Mc Qean (v. Heartbreaker) op de vierde plaats.

Met Mc Qean wist ze de lei niet schoon te houden, de combinatie maakte een springfout en zette een tijd neer van 42,3 seconden. Op de eerste plaats in deze 1.25m rubriek eindigde de Duitse Marina Kunkel. Zij reed het parcours in 39,79 seconden rond met de KWPN gefokte Vriesland (v. Orame).

In het 1.35m parcours was de eerste plaats voor de Noorse Anne Kamilla Brekke. Zij reed met Unlimited T (v. Manhattan) een foutloos parcours in een tijd van 35,55 seconden. Hier bleef Beau Vos wel foutloos en reed met Robby’s Z Ulisina het parcours in 38,08 seconden rond, waarmee de combinatie op de derde plek eindigde.

Wederom een derde plek in de 1.40m rubriek. Hier verscheen Beau Vos met Wonderchild in de ring, de combinatie bleef foutloos en zette een tijd neer van 36,69 seconden. De eerste plek werd ingenomen door de Duitse Anna-Elise Schäfer. Zij zette met Piu Sola (v. Potsdam NRW) een tijd neer van 34,47 seconden.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.