Ga naar hoofdinhoud

Hanley met Cas 2 foutloos naar GP-overwinning

De Ier Cameron Hanley was vandaag met KWPN'er Cas 2 (v. Indoctro) de enige dubbel foutloze in de 1,45/1,50m-Grote Prijs van Lier en won. Er waren geen top-klasseringen voor Nederlandse springruiters. Vier van het kwamen met een springfout over de finish van de eerste omloop.

Acht van 54 deelnemers reden een foutloze eerste ronde en plaatsten zich voor de barrage. Alleen Hanley en Cas 2 wisten nogmaals foutloos over de finish te rijden. Hij deed dat in 39.23 seconden.

Drie combinaties waren sneller, maar hoorden een balk in het zand ploffen. De Belg Wouter Devos sprong met Tonik Hero (v. Ogano Sitte) naar de tweede plaats in 35.34 seconden. Zijn landgenote Kirsten Rombouts werd derde met Wetric van Beek (v. Great Pleasure) in 37.05 seconden en de Zweedse Erica Swartz en de KWPN-ruin Vincente (v. Oklund) sprongen naar plaats vier in 38.94 seconden.

Aniek Diks tekende met Winston Jumper R (v. Cantos) op de elfde plaats voor het beste Nederlandse resultaat, met vlak daarachter Vincent Geerink met Beaumont (v. Vermont). Ook Jarno van Erp (16e) en Dominique Roelofsen (18e) kwamen met vier strafpunten over de finish van de eerste ronde.

Bekijk hier alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook