Ga naar hoofdinhoud

Harrie Smolders stroomt top vijf wereldranglijst binnen

Harrie Smolders is weer een plaatsje gestegen op de wereldranglijst springen. De voorgaande drie maanden moest hij genoegen nemen met een zesde plaats achter Maikel van der Vleuten, maar in de nieuwste editie van de lijst hebben de twee heren een stuivertje gewisseld. 

Het verschil is niet groot, met in totaal 2708 punten heeft Harrie Smolders slechts drie punten voorsprong op Van der Vleuten. In de top drie is er niks veranderd, de lijst wordt nog steeds aangevoerd door Kent Farrington (3228) en McLain Ward en Kevin Staut sieren de tweede en derde plaats.

Fredricson in top vijf

Wie ook van plaats ruilden zijn Peder Fredricson en Lorenzo De Luca. De Zweedse ruiter nam afgelopen maand nog de zevende plaats in, nu is hij gestegen naar de vierde. De Luca zakte juist drie plaatsen naar beneden.

Bekijk hier de complete lijst.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook