Ga naar hoofdinhoud

Helgstrand: ‘Proberen de sfeer van Horses & Dreams te bieden’

Equitop Aalborg staat dit jaar voor het eerst deel op de kalender van de Nations Cup-serie. Het viersterrenconcours wordt georganiseerd door Andreas Helgstrand die het evenement baseert op het concept van Horses & Dreams bij Ulli Kasselman in Hagen. "Daar is een fantastische sfeer en we hopen die ook op ons concours te kunnen brengen", zegt Helgstrand.

Andreas Helgstrand, samen met Jens Trabjerg organisator van het nieuwe internationale evenement, heeft een concept voor ogen dat aantrekkelijk is voor het hele gezin. Naast topsport noemt Helgstrand entertainment voor kinderen en een concert met populaire artiesten.

Nations Cup springen

Equitour Aalborg wordt van 1 tot en met 5 juni gehouden op Helgstrand Academy. Deze accommodatie wordt momenteel in Uggerhalne, ten noorden van Aalborg, gebouwd. Naast dressuur staat een Nations Cup springen op het programma.

Beste concours

“We zijn ons aan het voorbereiden op het beste outdoor concours in Denemarken”, aldus Helgstrand. “We kijken uit naar veel bezoekers en stellen alles in het werk om er een fantastisch evenement voor het hele gezin van te maken.”

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Horse2rider

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook