Ga naar hoofdinhoud

Helgstrand: ‘Proberen de sfeer van Horses & Dreams te bieden’

Equitop Aalborg staat dit jaar voor het eerst deel op de kalender van de Nations Cup-serie. Het viersterrenconcours wordt georganiseerd door Andreas Helgstrand die het evenement baseert op het concept van Horses & Dreams bij Ulli Kasselman in Hagen. "Daar is een fantastische sfeer en we hopen die ook op ons concours te kunnen brengen", zegt Helgstrand.

Andreas Helgstrand, samen met Jens Trabjerg organisator van het nieuwe internationale evenement, heeft een concept voor ogen dat aantrekkelijk is voor het hele gezin. Naast topsport noemt Helgstrand entertainment voor kinderen en een concert met populaire artiesten.

Nations Cup springen

Equitour Aalborg wordt van 1 tot en met 5 juni gehouden op Helgstrand Academy. Deze accommodatie wordt momenteel in Uggerhalne, ten noorden van Aalborg, gebouwd. Naast dressuur staat een Nations Cup springen op het programma.

Beste concours

“We zijn ons aan het voorbereiden op het beste outdoor concours in Denemarken”, aldus Helgstrand. “We kijken uit naar veel bezoekers en stellen alles in het werk om er een fantastisch evenement voor het hele gezin van te maken.”

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Horse2rider

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook