Ga naar hoofdinhoud

Hendrik Jan Schuttert pakt Grote Prijs Ising am Chiemsee

Hendrik-Jan Schuttert, hier met Up to Date HS Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Hendrik Jan Schuttert pakte vanmiddag met Up to Date HS de Grote Prijs van Ising am Chiemsee. De 'Großer Preis der Bethmann Bank' was een pittig 1.50m parcours waarbij de toegestane tijd een struikelblok was. Zeven van de 45 starts bleven foutloos in het basis parcours.

De ruiter uit Ommen bleef met zijn twaalfjarige Kigali-zoon, net als de Ier Cameron Hanley, foutloos in de barrage. Maar was met zijn tijd van 42,79 seconde aanzienlijk sneller dan Hanley met Dundee van de Dwerse Dagen (44,03). Robert Vos uit Wierden was met Another Pleasure wel sneller (41.99) dan zijn provinciegenoot, maar tikte onderweg een balk uit de lepels. Hij werd derde. Charlotte Verhagen met Acodetto was minder fortuinlijk, zij eindigde op de 25ste plaats met vijf strafpunten.

’s Ochtends werd Schuttert ook nog vierde met Colorado HS (v. Indorado) in het 1.45m achter de Duitser David Will met Highrise die de rubriek won.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Hippisch Twente/Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook