Ga naar hoofdinhoud

Holly Smith en Christopher Megahey over 2,15m

In de vijfde en laatste barrage van de Puissance op de Londen Olympia Horse Show wisten twee combinaties de 2,15m hoge muur te overwinnen. De Britse Holly Smith en de Ierse ruiter Christopher Megahey moesten de eerste prijs delen. Rebekka Lie Andersen werd derde, zij gaf in de vierde barrage op.

Holly Smith reed de grote Ier Quality Old Joker (Obos Quality) en showde al haar ervaringen uit het jachtveld. In de laatste barrage zag ze de goede afstand naar de afzet en in een mooie stijl ging de combinatie over de enorme muur. Maar direct daarna deed de achttienjarige Christopher Megahey hetzelfde. Ook hij zat op een Iers gefokte paard, Seapatrick Cruise Cavalier. De veertienjarige zoon van Cruise On liep onder Christophers broer Harold eerst in de eventingsport. De muur van 2,15m hoog was ook voor de Ierse combinatie geen probleem.

“Het is fantastisch,” zei Holly Smith na afloop. “Al mijn vrienden waren hier om te kijken. De eerste drie ronden gingen niet zo heel fijn. Maar daarna zag ik de voorwaartse afstand goed en hij sprong er fantastisch overheen.”

Christopher Megahey was ook enthousiast over zijn eerste optreden op de international Horse Show. “Het het super om hier te zijn tussen alle topruiters als Marcus Ehning en Scott Brash.”

De Noorse amazone Rebekka Lie Andersen eindigde als derde. In de vierde barrage gaf ze op met de KWPN’er Want To Do (v. Athletico). Laura Renwick trok de slechts zevenjarige Top Dollar VI (v. Dollar du Murier) voor de vierde barrage terug en nam de vierde prijs in ontvangst.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl/Olympia Horse Show

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook