Ga naar hoofdinhoud

Holsteiner hengst Quadros verkocht naar Amerika

Het Holsteiner Verband heeft de tienjarige hengst Quadros 3 naar Amerika verkocht. De zoon van Quidam de Revel was sinds begin 2015 onder het zadel van Marco Kutscher. Quadros komt in de stallen van Ashland Stables van Ashley Fleischhacker en haar echtgenoot, de Nieuw-Zeelander Sharn Wordley. Fleischhacker zal zelf het paard uitbrengen.

De schimmelhengst Quadros boekte verschillende successen onder Marco Kutscher. In februari was het paar onder meer derde in de Grand Prix van Neumünster. En later sprong de vermogende hengst in de Six Bar wedstrijd in Mannheim naar de zege.

Uit lijn van Cardento

De hengst, die uit de lijn van Cardento en VDL Cartello (derde in Sires of the World in Lanaken onder James Billington) stamt, heeft verschillende nakomelingen in de sport lopen waaronder Quatre Bras VDL. Ook bracht hij de in Hongarije goedgekeurde KWPN’er Goodwin.

Fleischhacker koopt ook paard van Nadège Janssen

De Amerikaanse amazone Ashley Fleischhacker kocht niet alleen Quadros, maar ook in België de negenjarige Ushuaia D’Aurel. De dochter van Narthago werd het afgelopen jaar door Nadège Janssen uitgebracht op 1,55m-niveau.

Bron Studforlife

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook