Ga naar hoofdinhoud

Holsteiner Verband koopt SF-hengst in België

Het Holsteiner Verband heeft onlangs in België de Selle Francais-hengst Adagio de Talma gekocht van de Krismar Stables. De stal van Kris Callewaert heeft direct voor vervanging gezorgd door Admiral de Leurven (v. Lux Z) aan te kopen.

Adagio de Talma was de kampioen van de Franse keuring in 2012 en dit jaar werd de zoon van Lamm de Fetan reservekampioen in St. Lô. De kampioen van de driejarigen Admiral de Leurven is de nieuwe aanwinst op de Krismar Stables. De zoon van Lux Z haalde evenveel punten als Adagio de Talma, maar door zijn betere exterieur behaalde hij het kampioenslint.

De AES gekeurde hengst en winnaar van de Pavo Hengstencompetitie in 2012 Gandy van de Bisschop (v. Calvaro) verkocht Kris Callewaert naar Turkije. De hengst stond in training bij Niels Bruynseels.

Bron Galop.be

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook