Ga naar hoofdinhoud

Houtzager pakt in Gorla Minore derde plek

Thierry Rozier en Scott Brash waren hem te snel af, maar de derde plek in de 1.50 m-Grote Prijs van Gorla Minore vormde vanmiddag voor Marc Houtzager en Sterrehof's Dante (v. Canturano) een mooie troostprijs.

Het was dringen geblazen in de barrage om de hoofdprijs van de vierde week Gorla Minore. Niet minder dan 21 combinaties meldden zich voor de race tegen de klok. Thierry Rozier liet met Venezia d’Ecaussines (0/35.89 sec) de concurrentie zijn hielen zien. Scott Brash was met Hello Jefferson een seconde langzamer (0/36.97). Marc Houtzager en de sensibele Dante volgden op 37.19 seconde.

Wout Jan van der Schans en d’Angelo werden 44-ste, Jurre van Bommel moest met Edmond opgeven.

Uitslag

Bron: Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook