Ga naar hoofdinhoud

Hulsterlo: Nederlanders zetten goede prestaties neer

De Nederlandse springruiters hebben vrijdag tijdens de internationale wedstrijd in het Belgische Hulsterlo in verschillende rubrieken goede resultaten geboekt. Onder andere Gerco Schröder, Melvin Greveling, Michael Greeve, Jeroen Broek en Sabrina van Rijswijk reden zich in de prijzen.

In de rubriek over 1,20 meter was er een derde prijs voor Bas Knijff met Codac Independence. Chantal Regter pakte met Karst in deze rubriek een vijfde plaats, Teun Voets eindigde met Alverna als zevende en Marlies van Soest met Versace als achtste.

De zesjarigen – over een hoogte van 1,25 meter – werd gewonnen door Jack Neefs met Ebony van den Bisschop. Michael Greeve sloot met Casano aan op een tweede plaats. Jack Neefs stuurde Zidane naar een vijfde plaats. Sabrina van Rijswijk wist met Waluscha de zevenjarigen (1,30 meter) op naam te schrijven. Melvin Greveling eindigde met Wait and See op de tiende plaats.

Michael Greeve eindigde in de rubriek over 1,40 meter op een derde plaats met Uncle Berry. Met Quality eindige hij in de rubriek over 1,30 meter op een negende plaats. Tevens wist hij de tweede zesjarigenrubriek van die dag te winnen met Zaretino. Jeroen Broek eindigde met Zwin als tweede en met Quick Step Z als vierde. Jack Neefs (Ebony van den Bisschop), Gerco Schröder (Eurocommerce VDL Groep Zagreb), Tom Brinkman (Eurocommerce Zurich) en Chantal Regter (Zamora) eindigden op de plaatsen zes tot en met negen.

Schröder eindigde in de rubriek voor zevenjarigen ook nog op een derde plaats. Dit deed hij met Eurocommerce Dubai. Melvin Greveling eindige hier met Wait and See als vijfde.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook