Ga naar hoofdinhoud

Ian Millar en Star Power winnen GP Rockwood

De Wereldruiterspelen zijn begonnen maar natuurlijk zijn lang niet alle topruiters naar het Franse Caen afgereisd en valt er over de gehele wereld nog voldoende te verdienen voor de rest. En dat deed Ian Miller. De Canadees kon in eigen land de Grote Prijs van Rockwood op zijn naam schrijven met de KWPN-er Star Power.


De ervaren, dertienjarige zoon van Quick Star versloeg in de vijf combinatie sterke barrage VDL Wilford onder Ljubov Kotchatova uit Rusland. Wilford is van Marlon, gefokt bij de VDL Stud. Hij komt uit de zelfde moederlijn als onder andere Cadjanine Z die volgende week op de WEG onder de Syriër Ahmad Saber Hamcho aan de start komt.

Aan de andere kant in Canada won Susan Hutchison met de tienjarige Ziedento (v. Cardento) de Grand Prix van Langley. Ze versloeg haar landgenoot Jack Hardin Towell op Man in Black (v. Gentleman) met 0,3 seconde. In de barrage streed ook de Colombiaan Juan Pablo Gnecco mee. Hij reed het voormalige paard van Gerco Schröder New York (v. Verdi) met een balk naar de zesde plaats.

Bron Horses/KWPN

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook