Ga naar hoofdinhoud

Ierland gastland voor EK pony’s

Het Europese kampioenschap voor ponyruiters vindt volgend jaar plaats in Ierland, op het Green Glens Arena in Millstreet. Op deze locatie zijn eerder negen kwalificaties voor de wereldbeker springen verreden. In 1989 waren er al eerder de kampioenschappen voor pony’s.

Het zal komend jaar niet hetzelfde zijn als in 1989. Zo is het terrein voor de eventing uitgebreid. Het traject wordt ontworpen door Mike Etherington-Smith. Mark McGowan is de verantwoordelijke man voor het springparcours.

Bron: Horses / Horse and Hound

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook