Ga naar hoofdinhoud

Iers springteam Tryon bijna gelijk aan Nations Cup-team Aken

Cian O'Connor met Good Luck Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Bondscoach Roderigo Pessoa heeft behalve Cameron Hanley alle teamleden van het Nations Cups team voor Aken op de lijst gezet voor Tryon. Het team dat in Aken zilver won met Cian O'Connor, Shane Sweetnam en Darragh Kenny wordt in Tryon vergezeld door Paul O'Shea.

“Dit zijn de vier teamleden die Ierland zullen vertegenwoordigen tijdens de Wereldruiterspelen, waar we de Olympische kwalificatie zullen proberen een startbewijs voor de Olympische Spelen te krijgen en ook een medaille”, sprak de Ierse bondscoach na het bekendmaken. “Ik heb vertrouwen in dit team en we zijn klaar om te strijden met de beste teams ter wereld. ”

Paarden

O’Connor zal met Good Luck (v. Canturo) deelnemen in Tryon, Kenny neemt Babalou 41 (v. Balou du Rouet) mee, Sweetnam komt met Chaqui Z (v. Chacco-Blue) aan de start en O’Shea rijdt de KWPN-ruin  Skara Glen’s Machu Picchu (v. Silverstone).

Bron: Horsesport Ireland

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook