Ga naar hoofdinhoud

Internationale openingsproef voor Siebe Kramer

Siebe Kramer, hier met Bella Meta

De openingsproef van het internationale tweesterrenconcours in Drachten is zojuist gewonnen door Siebe Kramer. Hij stuurde Van Meta (v. Quick Star) als snelste door jachtparcours.

Twaalf van de 67 deelnemende combinaties bleven foutloos in de 1.40 m-rubriek. Slechts twee combinaties doken onder een tijd van dertig seconden. Kramer had 28,99 seconden nodig. De Duitser Jasper Kools noteerde met Compass (v. Calvaro Z) een tijd van 29,63 seconden. Derde werd de Zwitser Thomas Ogi, voor Nederlander Remco Been.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook