Ga naar hoofdinhoud

Isabell Werth, Laura Graves en Carl Hester naar Central Park Horse Show

Laura Graves, Isabell Werth en Carl Hester. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De Central Park Horse Show, van 20 tot en met 24 september in New York, mag zich verheugen op deelname van de top drie van de FEI wereldranglijst dressuur: Isabell Werth, Laura Graves en Carl Hester. Kent Farrington en McLain Ward, de nummers één en twee van de wereldranglijst springen, hebben eveneens hun deelname aan deze vierde editie van het evenement toegezegd.

Voor de dressuurruiters staat vrijdag 22 september de met 10.000 dollar gedoteerde Grand Prix op het programma. In de kür, die op zaterdag 23 september verreden wordt, bedraagt het totale prijzengeld 50.000 dollar.

De springruiters beginnen op donderdag 21 september met de Speed Class (prijzengeld 40.000 dollar), gevolgd door de puissance (prijzengeld 50.000 dollar). In de Grote Prijs op vrijdag 22 september valt 216.000 dollar prijzengeld te verdelen.

Sport op wereldniveau

“Ons doel is om op de Rolex Central Park Horse Show sport op wereldniveau te laten zien, die ook een onvergetelijke ervaring is voor het publiek en de liefhebbers van de paardensport,” zegt Mark Bellissimo, directeur van organisator International Equestrian Group.

Klik hier voor het programma.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook